COViD Wymagania
Praca z żywnością wymaga przestrzegania restrykcyjnych wymogów higienicznych, do czego zawsze przykładamy wagę i o co szczególnie się troszczymy.
W obecnej sytuacji, dbając o przejrzystość naszych działań, a przede wszystkim o zdrowie nas wszystkich, chcieliśmy podzielić się z Wami informacją na temat aktualnie panujących procedur w naszym lokalu.
- Przestrzegamy podstawowych zasad zapobiegawczych zgodnie z komunikatem Głównego Inspektora Sanitarnego i WHO
- Nasi pracownicy znają zasady zapobiegawcze GIS i WHO
- Przeprowadzamy szkolenia dla naszych pracowników z zasad dobrych praktyk higienicznych
- Na bieżąco kontrolujemy stan zdrowia naszych pracowników
W restauracji:
- Dokładnie czyścimy i dezynfekujemy stoliki po wizycie każdego klienta
- Systematycznie i wielokrotnie dezynfekujemy kluczowe powierzchnie: bar, terminal płatniczy, POS, wszystkie powierzchnie płaskie, z którymi mamy styczność
- Cała zastawa, sztućce i talerze, jest wyparzana w profesjonalnym sprzęcie
- Dania wraz z zastawą podajemy na bieżąco i indywidualnie
- Kilkanaście razy dziennie dezynfekujemy przestrzeń produkcyjną
- Pracownicy noszą maseczki i rękawiczki